تبلیغات
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد در استرالیا - روش دریافت ویزاهای استرالیا
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد در استرالیا

روش دریافت ویزاهای استرالیا

چهارشنبه 1 مهر 1388

نوع مطلب :روش دریافت ویزاهای استرالیا، 

روش دریافت ویزاهای استرالیا

 

 

چند روش برای دریافت ویزای استرالیا وجود دارد:

ویزای مهارت٬ تجارت٬ والدین٬ تحصیل٬ همسر و بازدید.

که اکثر ایرانی ها از ویزای تحصیل و یا مهارت برای رفتن به استرالیا استفاده می کنند.
باید توجه داشت که اگر بخواهید بطور آزاد وارد استرالیا بشید و درس بخونید تقریبا سالی 20000 دلار استرالیائی برای شهریه و  زندگی دانشجوئی 15 تا 20000 دلار هزینه متحمل میشید٬ ولی اگر بتونید ازطریق مهاجرت وارد بشید .هر رشته ای که مایل باشید میتوانید ادامه تحصیل بدید  و تقریبا شهریه ای از شما نمیگیرند و پول زندگی و تحصیل هم بشما میدن که با خیال راحت درس بخونید.

اما اگه هزینه برای شما مهم نباشه، گرفتن پذیرش از دانشگاههای استرالیا مستلزم شرایط کلی زیر است:


1-      بایستی دارای سلامت کلی باشید.

2-      گرفتن پذیرش از دانشگاه مورد نظر

3-      داشتن مدرک زبان انگلیسی IELTS  (حداقل 6 از چهار قسمت و میانگین 6.5)

4-      داشتن گواهی مالی برای تامین مخارج دوران تحصیل

 

و اما ویزای دائمی از طریق مهارت و تخصص:
 
بطور کلی استرالیا هدف جذب افرادی را دارد که تجارت ٬ تکنیک و یا مهارتهای حرفه ای آنها باعث پیشرفت اقتصادی استرالیا شود. مهارتهای مورد نیاز شامل مهارتهای تخصصی است مثلا کسانی که تحصیلات دانشگاهی در رشته خاص و مورد نیاز در استرالیا را داشته باشند یا دارای مهارتهای فنی و حرفه ای مورد نیاز باشند و یا صاحب مشاغل تجاری یا خدماتی باشند. پیشرفت اقتصادی استرالیا باعث شده است که بطور میانگین هفته ای 150000 شغل جدید تبلیغات شود و درصد بیکاری در این کشور به پایین ترین میزان خود در 23 سال اخیر برسد. اگر شما دارای مدرک تخصصی هستید  یا فارغ التحصیل در استرالیا می باشید می توانید از این طریق برای خود و همسرتان ویزا اخذ نمایید. باید توجه داشت که صرفا داشتن تخصص در یک رشته کافی نیست بلکه تخصص بایستی مورد نیاز استرالیا باشد. لذا بایستی زمینه تخصصی و کاری  شما با یکی از مشاغل در لیست  مورد نیاز استرالیا همخوانی داشته باشد
(Skilled Occupation List) این لیست توسط دولت استرالیا مشخص گردیده است.چنانچه مدرک تحصیلی و یا عنوان کاریتان در این لیست نباشد شما نمی توانید متقاضی این نوع ویزا باشید.

شرایط مشترک برای داوطلبین این نوع ویزا عبارتست از :

1- داشتن سن زیر 45 سال

2- داشتن مدرک زبان IELTS   (حداقل امتیاز 6 در هر چهار قسمت - این امتیاز با توجه با امتیاز کلی فرد تغییر می کند)

3- حداقل 3 سال سابقه کار در رابطه با تخصص مورد نظر (قابل ذکر است که مدت زمان لازم سابقه کاری در برخی از رشته ها بیشتر است و در برخی رشته های ۶۰ امتیازی ۱۲-۱۸ ماه سابقه کاری کافیست.)

ضمنا آندسته از افرادی که در ورزش و یا زمینه های خاص که خلاقیت خاصی داشته باشند نیز می توانند بعنوان داوطلب این نوع ویزا باشند.

بعد از گرفتن ویزای دائم از این طریق دارای چه امکاناتی خواهم بود؟
اگر پرونده شما با موفقیت مراحل خود را سپرِی کند به شما ویزای اقامت دائم (
Permanent Residency)تعلق خواهد گرفت.شما با این ویزا می توانید در استرالیا زندگی و کار و تحصیل نمایید.با این ویزا شما می توانید برای هر کارفرمایی و در هر شغلی کار نمایید. شما از بیمه درمانی استفاده خواهید نمود . بعد از مدت زمان دو سال بعنوان شهروند رسمی محسوب خواهید گردید.

مدت زمان لازم برای گرفتن ویزا
بطور کلی مدت زمان بستگی به نوع ویزا دارد واز یک فرد به فرد دیگر با توجه به شرایط فرق می نماید. ولی بطور متوسط این مدت زمان بین 9  تا 12 ماه طول می کشد.

 برای اینکه بدونید این نوع ویزا شامل حالتون میشه باید امتیازهاتون رو محاسبه کنید و حداقل ۱۲۰ امتیاز بیارید.




فهرست وبلاگ

پیوندهای روزانه

طبقه بندی

آرشیو

نویسندگان

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

جستجو

آخرین پستها

اَبر برچسبها